Espoon Akilles | Suunnistus | Koripallo | Kuntoilu | Jumppa

Espoon Akilles > Suunnistus > Arkisto > Sprintticup 14.4.2016

Akilleksen, Sisun ja Rasti-Jyryn cuppien 3. osakisa -sprinttisuunnistus sekä

Sprintticup-osakisa to 14.4.2016 Soukassa


Kisaohje
Lähtölista Jyryn, LeSin ja Akilleksen cup-kisaajille
Tulokset (nimi- ja seurapäivitykset 16.4.)
Väliajat (päivitetty 16.4.)
Reittihärveli
Jyry-LeSi-Akilles 3. -cuppitulokset
Jyry-LeSi-Akilles 3. -cuppiväliajat
7 kuvaa Cuppien lähdöstä

Aika: Torstai 14.4.2016.

Lähdöt:
 • Jyryn, LeSin ja Akilleksen jäsenet lähtölistan mukaisesti klo 17.30 alkaen
 • Sprintticupin kisaajat klo 18-19 välisenä aikana

  Kilpailukeskus: Espoonlahden urheiluhallin piha-alue. Rehtorintie 4, Espoo. Opastus Soukanväylältä. Kisakeskus ja parkkialue näkyvät tästä näkymästä.

  Vastuuhenkilöt: ratamestari Hannu Numminen, apuna Heidi Launistola, Keijo Lehtimäki, Aimo Ruohoniemi, Risto Heiskanen ja Elmeri Numminen sekä joitakin rastivahteja.

  Sarjat ja radat: A n. 3,5 km, B n. 3 km ja C n. 2,5 km sekä Akilleksen suunnistuskoululaisille D n. 1,5 km. Matkat ovat laskettu lyhintä mahdollista reittiä pitkin. Rasteilla ovat liput ja leimasimet.

  Kartta: Sprinttisuunnistuskartta Soukka 1:4000. Tarkat rastipaikat ovat merkitty kohdistamispisteillä karttoihin. Rastimääritteet ovat painettuina karttoihin. Irrallisia rastimääritteitä ei ole saatavissa. Kisa-alue on pieneltä osin samaa kuin AM-sprintissä 2015. A4-kartta on valmiina muovisuojuksessa.

  Leimaustapa: Emit-leimaus.

  Ilmoittautumiset:
 • Jyryn, LeSin ja Akilleksen jäsenet ilmoittautuvat IRMAn kautta maanantai-iltaan 11.4.2016 mennessä
 • Sprintticupin kisaajien ilmoittautumiset emit-numeroineen joko tänne SULJETTU 14.4. klo 13.45 (nopeuttaa tulospalvelua, maksu kisapaikalla varaa tasaraha) tai kisapaikalla.

  Osanottomaksut: Osanottomaksu on 7€ ja alle 19-vuotiailta 4€. Emit-vuokra 3 €. Voit maksaa myös Smartum-liikunta- ja kulttuurisetelillä, Smartum saldolla (ennakkomaksuna internetissä), Virikesetelillä, Tyky-Kuntosetelillä, SporttiPassilla (käytä samaa, mitä Espoorasteilla) sekä monilla yritysten omilla liikuntaseteleillä. Jyryn, LeSin ja Akilleksen sisäisen cupin osallistujille ei ole osanottomaksua.

  Lähtö ja maali:
  Lähtö, maali sekä kisakeskus/parkki ovat kaikki eri paikoissa. Viitoitukset kisakeskuksesta lähtöön sekä maalista kisakeskukseen.

  Tiedustelut: Hannu p. 050 3598864, hannu.numminen@espoonakilles.fi (myös erikoistapausten ilmoittautumiset)

  Muuta: Käytettävissä ei ole sisätiloja eikä WC:tä. Mahdolliset lisäinfot tulevat näille nettisivulle. Juostessasi käytä maalaisjärkeä sekä tutustu sprinttisuunnistuksen kiellettyihin kohteisiin. Samat hyvin havainnollistettuna.

  Tervetuloa sprinttailemaan.

  Koko sprinttisarja:

  Tarkemmat tiedot löytyvät järjestävän seuran verkkosivuilta viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.