Espoon Akilles | Suunnistus | Koripallo | Kuntoilu | Jumppa

Espoon Akilles > Suunnistus > Arkisto > Sprintticup 27.4.2017

Akilleksen, Sisun ja Rasti-Jyryn cuppien 3. osakisa -sprinttisuunnistus sekä

Sprintticup-osakisa to 27.4.2017 Tapiola


Lähtölista Jyryn, LeSin ja Akilleksen cup-kisaajille
Tulokset
Väliajat
Reittihärveli
Rastivälianalyysi
Jyry-LeSi-Akilles 3. -cuppitulokset
Jyry-LeSi-Akilles 3. -cuppiväliajat

Lähdöt:
 • Jyryn, LeSin ja Akilleksen jäsenet lähtölistan mukaisesti klo 17.20 alkaen
 • Sprintticupin kisaajat klo 18-19 välisenä aikana
 • Akilleksen suunnistuskoululaiset klo 18 alkaen ohjaajien opastuksella - oma tulospalvelu

  Parkki:
  Tapiolan urheilupuisto, Koivu-Mankkaantie 9.

  Kilpailukeskus:
  Tapiolan urheilupuiston jäähallin ja Summahallin välinen alue (ks. kartta).

  Radat ja maasto:
  A-rata 3,7 km (13 rastia), B-rata 3,25 km (12 rastia), C-rata 2,7 km (10 rastia), D-rata 1,35 km (6 rastia) Akilleksen suunnistuskoululaisille. Rasteilla on pienet rastiliput ja leimasimet. Leimaustapa Emit.

  Tapiolan Sprintticupin osakilpailu tarjoaa reitinvalintoihin painottuvaa vauhdikasta sprinttisuunnistusta. Rasteja on hieman vähemmän kuin aiemmissa osakisoissa. Radoille mahtuu niin nurmikkopintaisia puistoja ja hiekkapintaisia puistoteitä kuin asfalttia ja laatoitettuja alueitakin, sekä lähimetsää. Myös korkeuseroja löytyy jonkin verran, minkä vuoksi suuretkin kierrot voivat maastopohja huomioiden kannattaa. Maasto on kuitenkin pääosin niin hyväkulkuista, että lenkkitossut on paras jalkinevalinta. Huomioikaa sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet. Erityisesti pihamaille meno on kielletty.

  Kartta:
  Sprinttisuunnistuskartta 1:5000, käyräväli 2,5 m, Janne Weckman 2006, pieniä tarkistuksia ja täydennyksiä 4/2017. Tarkat rastipisteet on merkitty karttoihin kohdistuspisteillä. Rastimääritteet ovat painettuina karttoihin. Irrallisia rastimääritteitä ei ole saatavissa. A4-kartta on valmiina muovisuojuksessa.

  Ilmoittautumiset:
  Sprintticupin kisaajien ilmoittautumiset emit-numeroineen joko tänne ke 26.4. klo 20 mennessä (nopeuttaa tulospalvelua, maksu kisapaikalla varaa tasaraha) tai kisapaikalla. Akilleksen, Sisun ja Jyryn osallistujat ilmoittautuvat 25.4. klo 24 mennessä IRMAan.

  Osanottomaksut:
  Osanottomaksu on 7 € ja alle 19-vuotiailta 4 €. Emit-vuokra 3 €. Voit maksaa myös Smartum-liikunta- ja kulttuurisetelillä, Smartum saldolla (ennakkomaksuna internetissä), Virikesetelillä, Tyky-Kuntosetelillä, SporttiPassilla (käytä samaa, mitä Espoorasteilla) sekä monilla yritysten omilla liikuntaseteleillä.

  Vastuuhenkilöt:
  Ratamestari Jussi Jääoja, apuna Hannu Numminen. Tarvittaessa tiedustelut: Hannu p. 050 3598864, hannu.numminen@espoonakilles.fi (myös erikoistapausten ilmoittautumiset).

  Muuta:
  Mahdolliset lisäinfot tulevat näille nettisivuille. Juostessasi käytä maalaisjärkeä sekä tutustu sprinttisuunnistuksen kiellettyihin kohteisiin.

  Tervetuloa sprinttailemaan.


  Sprintticupin sivustot


  Sprintticup-sivut.
  Sprintticupin facebook-sivut.
  Tarkemmat tiedot löytyvät järjestävän seuran verkkosivuilta viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.