Espoon Akilles | Suunnistus | Koripallo | Kuntoilu | Jumppa

Espoon Akilles > Suunnistus > Arkisto > Sprintticup 14.4.2016

Sprintticup-osakisa to 17.11.2016 Etelä-Leppävaara


Kisaohje
Tulokset
Väliajat
Reittihärveli
Rastivälianalyysi

Lähdöt:
Klo 18-19 välisenä aikana.

Parkki:
Leppävaaran urheilupuiston parkki. Vanha maantie 15, Espoo. Lähtö-maali-alueelle voi tulla myös muita reittejä. Lähtö-maali-alue ja parkkialue näkyvät alapuolen kartasta. A-piste = parkkipaikka, B-piste = lähtö-maali-alue. Sininen reitti = viitoitettu reitti parkista lähtö-maali-alueelle. Parkki = keltainen alue.

Lähtö ja maali:
Lähtö-maali-alueelle on parkkipaikalta 600 m:n viitoitus. Alueelle voi tulla myös muuta kautta. Tarkka lähtö-maali-alue näkyy oheisesta kartasta.

Sarjat ja radat:
A-rata: 3,5 km (17 rastia), B-rata: 3,0 km (14 rastia), C-rata: 2,4 km (13 rastia) ja D-rata: 1,4 km (8 rastia) Akilleksen suunnistuskoululaisille. Matkat on laskettu nopeinta mahdollista reittiä pitkin. Rasteilla on liput ja leimasimet. Leimaustapa emit.

Kartta:
Sprinttisuunnistuskartta 1:4000, käyräväli 2 m, Antti Vainio 2014, pieniä tarkistuksia ja täydennyksiä 11/2016. Tarkat rastipaikat ovat merkitty kohdistuspisteillä karttoihin. Rastimääritteet ovat painettuina karttoihin. Irrallisia rastimääritteitä ei ole saatavissa. A4-kartta on valmiina muovisuojuksessa.

Ilmoittautumiset:
Sprintticupin kisaajien ilmoittautumiset emit-numeroineen joko tänne ke 16.11. klo 20 mennessä (nopeuttaa tulospalvelua, maksu kisapaikalla varaa tasaraha) tai kisapaikalla.

Osanottomaksut:
Osanottomaksu on 7 € ja alle 19-vuotiailta 4 €. Emit-vuokra 3 €. Voit maksaa myös Smartum-liikunta- ja kulttuurisetelillä, Smartum saldolla (ennakkomaksuna internetissä), Virikesetelillä, Tyky-Kuntosetelillä, SporttiPassilla (käytä samaa, mitä Espoorasteilla) sekä monilla yritysten omilla liikuntaseteleillä.

Vastuuhenkilöt:
Ratamestari Jussi Jääoja, apuna Hannu Numminen. Tarvittaessa tiedustelut: Hannu p. 050 3598864, hannu.numminen@espoonakilles.fi (myös erikoistapausten ilmoittautumiset).

Muuta:
Käytettävissä ei ole sisätiloja eikä WC:tä. Mahdolliset lisäinfot tulevat näille nettisivuille. Juostessasi käytä maalaisjärkeä sekä tutustu sprinttisuunnistuksen kiellettyihin kohteisiin.

Tervetuloa sprinttailemaan.


Sprintticupin sivustot


Sprintticup-sivut.
Sprintticupin facebook-sivut.
Tarkemmat tiedot löytyvät järjestävän seuran verkkosivuilta viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.