Espoon Akilles | Suunnistus | Koripallo | Kuntoilu | Jumppa

Site Meter
Espoon Akilles > Suunnistus
* -merkityt sivut vain jäsenille

19.7.2015 AM-sprintti Järjestämme Suunnistavan Uudenmaan aluemestaruussprintin to 10.9. Espoonlahden ja Soukan alueella. Kilpailunjohtajana toimii Jouni Pyykönen ja ratamestarina Kimmo Berg. Ilmoittaudu talkoohommiin Kisakalenterin kautta. Kilpailukutsu.

22.6.2015 Louna-Jukola meni Akilleksen osalta jopa loistavasti. Naisten ykkösjoukkue oli 82., miesten ykkönen 142. ja joukkuemäärä lisääntyi viime vuodesta roimasti. Aikuisten Jukola-koulun hienon toiminnan ansiosta moni uusi suunnistaja sai hienoja Jukola-elämyksiä. Kuisman Petri kirjoitteli kokemuksia ensimmäisestä Jukola-osallistumisestaan: Tarina kuvineen.

12.6.2015 Leenukka maajoukkueeseen Akilleshistorian ensimmäinen maajoukkuepaikka on nyt Leenukka Hanhijärvellä. Leenun tavoitteellinen suunnistukseen panostaminen, lahjakkuus ja oikeanlainen asenne toivat EM-kisapaikan 16-vuotiaiden tyttöjen kovatasoisessa sarjassa. Tositoimiin Leenu pääsee jo 25.-28.6. Romaniassa järjestettävissä EM-kisoissa. Suunnistusliiton nuorten maajoukkuevalinnat ja Romanian EM-kisojen kisasivut.

11.6.2015 Leimaus 2015 -leiri Osallistuimme tämän vuoden Leimaus-leirille 33 hengen voimin. Leirikeskuksena toimi Tanhuvaaran urheiluopisto. Vuorelan Panun tuntemuksia ensimmäiseltä Leimaus-leirikerralta: Leiritarina videoineen ja kuvineen.

7.6.2015 Akilles Louna-Jukolassa Akilles osallistuu tämän vuoden Louna-Jukolaan 10 Venla-joukkueella ja 5 Jussi-joukkueella. Lisäksi on naisista koottu Jukola-joukkue. Viime hetken muutoksia tullee vielä, mutta peruspaketti olisi tässä: Akilleksen kaikki joukkueet Louna-Jukolassa.

7.6.2015 Akilles somessa Akilles on mukana myös sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Twitterissä, Nimenhuudossa sekä nyt myös Instagramissa. Näiden lisäksi valmennusryhmällä ja -tiimillä on omat WhatsApp-ryhmät. Linkkejä:
Espoon Akilles Twitterissä
Espoon Akilles Nimenhuudossa (lapsi- ja nuorisoryhmillä omat sivut)
Espoon Akilles Instagramissa
Espoorastit Facebookissa
Korttelirastit Facebookissa
Espoon Akilleksen suunnistajat. Jos haluat ryhmään mukaan, pyydä sivulta lupa päästä ryhmään. Tällä hetkellä ryhmässä on 84 jäsentä.

Nimenhuuto.com Kalenterissa: vihreä=nuorisotoiminta, sininen=treenit, vaalean sininen=korttelit, punainen=kisat, keltainen=kokoukset, majavaraukset ym.