Espoon Akilles | Suunnistus | Koripallo | Kuntoilu | Jumppa


Site Meter
Espoon Akilles > Suunnistus
* -merkityt sivut vain jäsenille

15.6.2016 Lappee-Jukola Akilleksen joukkueet Lappee-Jukolaan. Ilmoitelkaa peruuntumiset pikaisesti naisten osalta Sallalle ja miesten osalta Hannulle. Venla- ja Jukola-joukkueet (punaisella avoimet osuudet) sekä ohjeita .

30.5.2016 Espoon Akilles Sinettiseuraksi Espoon Akillekselle on myönnetty seura- ja nuorisotoiminnnan laatumerkki, sinettitunnus. 70-vuotisjuhlavuottaan viettävästä Akilleksen suunnistusjaostosta tuli suunnistuksen 31. sinettiseura. Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle – lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Sinettitunnus kertoo lajin ja paikkakunnan parhaasta ja laadukkaasti toteutetusta nuorisotoiminnasta. Sinettikriteerit määrittelevät sinettiseuran toimintaa. Espoon Akilles Sinettiseuraksi.

29.5.2016 AM-viesti tulokset, rastiväliajat, kisakuvat ja reittihärveli nyt julkaistu, linkit ja lisätietoa kisasivuilla.

25.5.2016 AM-viesti AM-viestin ilmoittautuminen päättyi 24.5.2016 ja lähtöluettelo on nyt julkaistu, lisäinfoa kisasivuilta.

22.5.2016 AkillesCup Seuraava AC4-kisa juostaan to 2.6. Siikajärvellä Jyryn järjestämänä. Kisakutsu* ja ilmoittautumiset sähköpostilla 30.5. mennessä tai Kisakalenteriin 29.5. mennessä (ks. kutsu).

22.5.2016 Espoo Trail Run Seuraava ETR-polkujuoksutapahtuma järjestetään Puolarmaarissa ke 17.8. Lisätietoa Espoo Trail Run-sivuilta.

2.5.2016 AOV- ja AM-viestiin ilmoittautuminen nuorille. Särkänniemisuunnistuksen lisäksi nuorten viestitapahtumat, AOV-viesti ja AM-viesti lähestyvät. AM-viesti on seuramme juhlakisa ja järjestetään Espoon Lahnuksessa su 29.5. AOV-viestin järjestää tänä vuonna Helsingin Suunnistajat to 26.5. Nuorten (7-20v) ilmoittautuminen Akilleksen joukkueisiin ja lisäinfo täällä. Mukaan vaan!

Nimenhuuto.com Kalenterissa: vihreä=nuorisotoiminta, sininen=treenit, vaalean sininen=korttelit, punainen=kisat, keltainen=kokoukset, majavaraukset ym.