Espoon Akilles | Suunnistus | Koripallo | Kuntoilu | Jumppa

Site Meter
Espoon Akilles > Suunnistus
* -merkityt sivut vain jäsenille

17.4.2014 Kevätsprintti -kisan ilmoittautumisaikaa on jatkettu sunnuntaihin 20.4. saakka

6.4.2014 Aikuisten suunnistuskoulun alkeiskurssi on täynnä. Jatkokurssille on vielä muutama paikka. Lisätietoja.

3.4.2014 Espoorastit korkattiin Vermossa 1.4. lähes 300 suunnistajan voimin. Kivenlahdessa 8.4. Espoorasteilla on tarjolla sprinttikartalla A-D -radat sekä sprinttiradat A-C. Rastihaukat ratkovat sprinttimestaruudet sprinttiradoilla. Parkkijärjestelyt ym. tarpeellinen näkyy tästä kartasta. Pyrkikää tulemaan julkisilla, pyörillä ja kävellen. Autoilijoiden parkit ovat kuvan karttaan merkityillä alueilla, ei asuntoyhtiöiden parkkipaikoilla. Espoorastit 2014.

3.4.2014 Kuntokisa ja AC3 Akilles järjestää Suunnistavan Uudenmaan AlueCup-harjoituskisan torstaina 8.5.2014. Kisa on samalla AkillesCupin 3.osakisa. Kisakeskus sijaitsee Vanttilan koululla. Tässä kaikille avoimessa kuntokisassa korkataan uuden Latokasken-Vanttilan kartan pohjoisosa. Kisakutsu kuntosuunnistajille ja muille seuroille ja AkillesCupin kisakutsu(EsAk, LeSi ja Jyry).

27.3.2014 AkillesCup Perinteinen AC korkattiin tänä vuonna korttelikisalla ti 25.3. Helsingin Latokartanossa. Honkasen Anne oli laittanut radoille niin metsätaipaleita kuin vauhdikkaita korttelipätkiä. Cupin kisoissa käyvät nyt Akilleksen lisäksi myös Leppävaaran Sisu ja Rasti-Jyry. Kisan kaikki tulokset sekä kisan AC-pisteet*.

27.3.2014 Espoorastien talkoolista Tämän vuoden ER-palapeli on koottu Pyykösen Jounin toimesta. Tarkasta vuorosi, ja laita kalenteriisi: ER-talkoolista 2014*.

20.3.2014 Aikuisten suunnistuskoulut Akilles järjestää aikuisille suunnattua suunnistusopetusta. Keväällä alkavat lyhyet alkeis- ja jatkokurssit. Vuoden 2014 syksyllä starttaa Jukola-koulu, jonka tähtäimenä on 2015 Louna-Jukolaan osallistuminen. Koulutuksien vetäjänä toimii Anu Salokangas. Lue lisää Aikuisten suunnistuskoulu-sivulta.

17.3.2014 Suunnistuskoulu Lasten suunnistuskoulun kevätkausi käynnistyy torstaina 3.4. Puolarmaarin majalla klo 18:00. Ilmoittautuminen uusille on käynnistynyt. Tänä keväänä aloittelijoille järjestetään ensimmäistä kertaa neljän harjoituksen STARTTI-kurssi, jonka aikana tutustutaan suunnistusharrastukseen. STARTTI-kurssin jälkeen lapsi voi halutessaan jatkaa ikänsä mukaisessa suunnistuskouluryhmässä.

Aikaisemmin toiminnassa mukana olleiden (TSEMPPI/ SPURTTI/ SPORTTI) ei tarvitse ilmoittautua ryhmiin, mutta muistakaapa kuitenkin ilmoittautua harjoituksissa läsnäoleviksi Nimenhuudon kautta. Lisäinfoa kevään ohjelmasta lasten ja nuorten sivuilta.

Yhteistyökumppanimme: Klikkaa ja katso!

Vihreä=nuorisotoiminta, sininen=treenit, punainen=kisat, harmaa=dl:t, kokoukset ym.