Espoon Akilles | Suunnistus | Koripallo | Kuntoilu | Jumppa


Site Meter
Espoon Akilles > Suunnistus
* -merkityt sivut vain jäsenille

24.8.2016 Nuorisoviesti ja Oravatonni Nuorisoviestiin ja Oravatonniin ilmoittautuminen on käynnissä. Nuorisoviesti juostaan 1.10 ja Oravatonni 2.10. Turussa. Lähdemme taas isolla joukkueella tälle syksyiselle matkalle. Ilmoittaudu mukaan jompaan kumpaan tai vaikka molempiin täällä 30.8. mennessä. Linkin takana myös lisäinfoa matkasta..

13.8.2016 25-Manna 25-osuuksinen viesti juostaan tällä kertaa lauantaina 8.10. Kungens Kurvassa, Tukholman välittömässä läheisyydessä. Akilleksen perinteinen matka järjestetään 7-9.10. Ilmoittautuminen 28.8. mennessä Kisakalenteriin. Katso tarkka ohjelma: 25Manna-info.

29.7.2016 Sarjasuunnistus Alueen syksyn sarjasuunnistukset alkavat. Akilles ja Leppävaaran Sisu järjestävät yhteistyössä sarjakilpailun ti 30.8. Leppävaaran Espoorastien yhteydessä. Lisätietoa Kisasivulta.

22.7.2016 Espoo Trail Run Seuraava Espoo Trail Run -polkujuoksutapahtuma juostaan keskiviikkoiltana 17.8. Espoon Keskuspuiston alueella tapahtumapaikkana Puolarmaari, Akilleksen maja. Tapahtumassa on sarjoja ja matkoja aina lapsista tosi kisailijoille. Voit tulla mukaan koko perheen kanssa!
Lisätietoa kisasivuilta: www.espootrail.com ja ilmoittautuminen.

11.7.2016 AkillesCup Seuramestaruudet ratkotaan Sipoonkorven maastoissa to 18.8. Ratamestarina toimii Aimo Ruohoniemi. Cupin tilanne viiden osakisan jälkeen sekä Kisakutsu*.

11.7.2016 Lappee-Jukola Lappee-Jukola oli jatkumo edellisvuosien Jukola-tuloskehityksiin. Ykkösjoukkueet paransivat sijoituksiaan, ja naisten ykkösjoukkue teki todella kovan suorituksen tullen maaliin sijalla 47. Miesten joukkueen tavoite oli puhkaista 100:n raja. Pienien vastoinkäymisten jälkeen sijoitus oli Akilles-historian paras 127. Naisten ykkösjoukkue 47. sekä Miesten ykkösjoukkue 127. Kaikkien Akilles-joukkueiden tulokset .

11.7.2016 Maajoukkue-edustuksia Leenukka Hanhijärvi ja Petrus Hanhijärvi valittiin maajoukkueisiin. Leenu kisaili jo EM-kisat Puolassa, jonka huipentumana Leenu ankkuroi Suomen viestikultaan (toinen kuva). Tällä hetkellä Leenu on nuorten MM-kisoissa Sveitsissä, ja teki juuri kovan suorituksen pitkällä matkalla (kisa vielä kesken päivityshetkellä).

Petrus valittiin nuorten pyöräsuunnistuksen MM-kisajoukkueeseen. Kisat pidetään Portugalissa.

15.6.2016 Lappee-Jukola Akilleksen joukkueet Lappee-Jukolaan. Ilmoitelkaa peruuntumiset pikaisesti naisten osalta Sallalle ja miesten osalta Hannulle. Venla- ja Jukola-joukkueet (punaisella avoimet osuudet) sekä ohjeita .

30.5.2016 Espoon Akilles Sinettiseuraksi Espoon Akillekselle on myönnetty seura- ja nuorisotoiminnnan laatumerkki, sinettitunnus. 70-vuotisjuhlavuottaan viettävästä Akilleksen suunnistusjaostosta tuli suunnistuksen 31. sinettiseura. Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle – lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Sinettitunnus kertoo lajin ja paikkakunnan parhaasta ja laadukkaasti toteutetusta nuorisotoiminnasta. Sinettikriteerit määrittelevät sinettiseuran toimintaa. Espoon Akilles Sinettiseuraksi.

29.5.2016 AM-viesti tulokset, rastiväliajat, kisakuvat ja reittihärveli nyt julkaistu, linkit ja lisätietoa kisasivuilla.

Nimenhuuto.com Kalenterissa: vihreä=nuorisotoiminta, sininen=treenit, vaalean sininen=korttelit, punainen=kisat, keltainen=kokoukset, majavaraukset ym.