Espoon Akilles | Suunnistus | Koripallo | Kuntoilu | Jumppa

Site Meter
Espoon Akilles > Suunnistus
* -merkityt sivut vain jäsenille

23.7.2014 Harjoituksia ja FIN5-kuvia PIkku hiljaa itse kukin palautuu kesälaitumilta, joten on aika alkaa harjoitella syksyn koitoksia varten. Harjoitukset*-sivulta löytyy jo joitakin elo-syyskuun harjoituksia. Ilmoittautumiset ko. sivulle tai Facebookin kautta. Kuusamon FIN5-viikon kuvia löytyy täältä.

3.7.2014 Kuopio-Jukola Akilles osallistui Kuopio-Jukolaan kuudella Venla-joukkueella ja neljällä Jussi-joukkueella. Tulostaso parani ja tähtäin on asetettu jo Louna-Jukolaan. Saarimäen Heinin kirjoittama Jukola-artikkeli.

23.6.2014 Akilleksen oma Lounapolku Kuopio-Jukolan tulokset olivat ilahduttavia ja seurassa on ns. "hyvä pöhinä päällä". Valmennustiimin tähtäin on jo asetettu vuoden 2015 Louna-Jukolaan. Tarjoamme tavoitteellisesti Jukolan- ja Venlojen viestiin tähtääville seuralaisille vuoden kestävän Lounapolun. Lisäinfoa ja ilmoittautumislinkki.

10.6.2014 Seuraleiri Pidimme Kisakeskuksessa suunnistajien ensimmäisen seuraleirin 2.-4.5.2014. Osallistujia oli 57. Leiripäsmäreinä toimivat Janne Kuusivaara ja Teija Sahlström. Artikkeli seuraleiristä.

7.6.2014 Leimaus 2014 Kolmenkymmenen hengen ryhmä kävi tutustumassa Rovaniemen maisemiin sekä lappilaiseen järjestelyosaamiseen. Vaherlehdon Eemi teki gallup-kyselyn leiriosallistujilta. Eemin gallup linkkeineen ja Hannun teksti kuvineen.

4.6.2014 Putkihuivi Yhteistyökumppanimme LähiTapiola tarjoaa ilmaisen putkihuivin tutustumiskävijöille Espoontorin (Kamreerintie 3) toimipisteellä. Samalla voit kysellä vakuutus-, pankki- ja sijoitusasioista –myös yritysvakuutuksista.

Yhteistyökumppanimme: Klikkaa ja katso!

Kalenterissa: vihreä=nuorisotoiminta, sininen=treenit, punainen=kisat, harmaa=dl:t, kokoukset ym.