Espoon Akilles | Suunnistus | Koripallo | Kuntoilu | Jumppa

Espoon Akilles > Suunnistus > Valmennus

Seuran valmennusryhmät 2016-2017


SPORTTI BLACK

Seuran tavoitteellisesti harjoittelevien nuorten valmennusryhmänä toimii SPORTTI BLACK-ryhmä.

BLACK-valmennusryhmä on jatkuvasti avoin noin 13–20 -vuotiaille tytöille ja pojille, jotka määrätietoisesti tähtäävät menestymiseen kilpasuunnistuksessa. Tärkeintä on kiinnostus lajiin sekä motivaatio itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Valinnat valmennusryhmään tekee valmennustiimi yksilöllisen harkinnan perusteella. Espoon Akilles haluaa valmennustiimin ja – BLACK-ryhmän toiminnan kautta tarjota nuorille suunnistajille väylän kehittyä suunnistusurallaan, tarvittaessa aina lajin eliittiin asti. Valmennusryhmään kuuluminen tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet suunniteltuun ja tavoitteelliseen valmennukseen sekä mahdollistaa suunnistusharrastuksen päälajina ympäri vuoden. Valmennettavien harjoitusohjelmat ovat laadittu ympärivuotisiksi - samalla painottaen menestymistä vuoden tärkeimmissä suunnistustapahtumissa. Valmennusryhmän ohjelmaan kuuluvat mm. taitoharjoitukset, leiritykset, säännölliset nuorten urheilijoiden testaukset (mm. Ratiopharm Arenan ratatestijuoksut 3000m/5000m ja maastoratatestit), kausi- ja kilpailuanalyysit ja niihin perustuvat yksilölliset ja yhteiset taitoharjoitukset. Näiden lisäksi järjestetään tasaisin väliajoin epäsuorat kynnystestit laktaattimittauksin.

Hae SPORTTI BLACK-valmennusryhmään tästä.


SPORTTI BLUE

BLUE-ryhmään voivat liittyä kaikki suunnistuksen harrastamisesta kiinnostuneet noin 13-20-vuotiaat nuoret. Ryhmään kuuluville nuorille mahdollistetaan ympärivuotinen suunnistusharrastus hyvässä porukassa ilman menestymispaineita, mutta kilpaileminen kuitenkin mahdollistaen.

BLUE-ryhmään voi hakea ympärivuotisesti ottamalla vapaamuotoisesti sähköpostitse yhteyttä valmennustiimiin tai täyttämällä jäseneksi liittymishakemuksen: http://www.espoonakilles.fi/lii.html.


Valmennustiimi

Valmennustiimi suunnittelee seuran yleistä valmennusohjelmaa tavoitteellisempaan suuntaan sekä koordinoi ja tuottaa mm. valmennustoimintaan liittyviä harjoituksia siten, että seura pystyisi tarjoamaan monipuolista ja laadukasta harjoitustarjontaa mahdollisimman laajalle joukolle seuran jäseniä.

Valmennustiimin päävastuulliset ovat Sauli Takkinen, Janne Kuusivaara ja Hannu Numminen. Jos olet kiinnostunut valmennustiimin toiminnasta, ota yhteyttä meihin. Tiimiin saa yhteyden mm. sähköpostitse. Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@espoonakilles.fi (ä->a, ö->o). Valmennustiimin yhteissähköpostiosoite on valmennus@espoonakilles.fi.