top of page
OCAD 11 lisenssi ja aktivointi.png

TÖPINÄT-PERHETAPAHTUMA 

 

TÖPINÄT-perhetapahtuma järjestetään Matin-lahden koululla sunnuntaina 4.11 ja sunnun-taina 2.12. klo 10-12  2-8 -vuotiaille lapsille vanhemman kanssa. Lisätiedot: 

https://espoonakilles.sporttisaitti.com/.

 

TERVETULOA KOKO PERHEEN KANSSA LIIKKUMAAN!

Espoo tarjoaa monia mahdollisuuksia liikkua ja urheilla. Espoon Akilleksessa voit harrastaa jumppaa, hiihtoa, polkujuoksua, koripalloa tai suunnistusta. Seurassa on jäseniä junioreista ikäihmisiin ja harrastelijoista huippuihin. Tule mukaan!

Akilles on joidenkin toimeliaiden vanhan Matinkylän alueen henkilöiden aikaansaannos: virallinen rekisteröitymispäivä on 20.4.1946. Toiminta-alue, eli Matinkylä ulottui tuolloin Tapiolan länsiosasta aina Martinmäkeen. Kun Matinkylä vakiintui tarkoittamaan vain nykyistä Matinkylän kerrostaloaluetta, nimi muutettiin vastaamaan koko toiminta-aluetta, ja nimi Espoon Akilles syntyi 1989.

 

Alkuaikoina valtalajeja olivat hiihto ja nyrkkeily, nykyään vahvimmat lajit ovat suunnistus ja  koripallo. Suunnistuksen ja koripallon lisäksi seuran jaostoja ovat jumppa ja kuntokoris. Vuoden 2018 alussa seuran jäsenmäärä oli noin 650.

bottom of page