top of page

Haku BLACK-valmennusryhmään on alkanut!
BLACK-valmennusryhmä on noin 13–20 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat tavoitteellisesti kehittyä kilpasuunnistuksessa. Tärkeintä on kiinnostus lajiin, sekä motivaatio itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen.


Ryhmän tavoitteena on tarjota jokaiselle jäsenelleen mahdollisuuden laadukkaalle ja säännölliselle yksilölajin harjoittelulle. Seura pyrkii järjestämään ryhmän urheilijoille tasavertaiset mahdollisuudet tähän mm. ohjattujen fysiikka- ja taitoharjoitteiden, ryhmän omien leirien sekä ryhmä- ja henkilökohtaisen valmennuksen muodossa. Suurin osa harjoittelusta ja kilpailumaksuista on urheilijasopimuksen allekirjoittaneille maksutonta, esimerkiksi:


  • kaikki SM-, AM- ja kansalliset kilpailut sekä viestikilpailut

  • seuran ja ryhmän yhteiset juoksuharjoitukset Esport-areenalla

  • seuran ja ryhmän yhteiset suunnistusharjoitukset

  • Espoorastit ja Jyryn Aluerastit

  • seuran järjestämät ryhmän ohjelmaan kuuluvat testit (ml. tasotestit)


Ryhmän jäseniltä vaaditaan aktiivista sitoutumista BLACK-ryhmän ja seuran toimintaan, mm. tapahtumien järjestelyiden ja nuorisotoiminnan avustavien tehtävien muodossa. Ryhmän toiminnalla tulee olemaan 100 euron vuosimaksu, jolla katetaan harjoituksista ja leirityksistä aiheutuneita kustannuksia. Ryhmän jäsenet allekirjoittavat urheilijasopimuksen.


Valintakriteereinä ryhmään pääsyssä painotetaan valmiutta tai olemassa olemaa taustaa seuraavista asioista:

  • sitoutumisesta tavoitteelliseen harjoitteluun

  • aktiivisesta harjoittelun kirjaamisesta

  • omatoimisesta harjoittelusta

Jokaisella ryhmään valitulla tulee olemaan joko henkilökohtainen tai pienryhmässä toteutettu valmentaja/tukihenkilö/sparraaja. Valmennustiimi auttaa tarvittaessa tämän hankinnassa.


Jos olet kiinnostunut, täytä hakulomake ja lähetä viestiä valmennustiimille. Valinnat BLACK-valmennusryhmään tekee valmennustiimi yksilöllisen harkinnan perusteella.


Vuodeksi 2024 mukaan hakevilta toivotaan osallistumista seuran tavoiteleirille 18.-19.11.2023.

Lisätietoja:108 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page