top of page

Tiistaikorttelit, tikot

Espoorastikauden jälkeen alkavat tiistaikorttelit. Tikot ovat seuralaisten järjestämiä kevyen järjestelyiden kuntorasteja eri teemoilla. Radat A, B ja C. Rasteilla pieni heijastimellinen rastilippu. 

AkillesCup

Läpi vuoden kisattava AkillesCup koostuu kahdeksasta eri leikkimielisestä kisasta. Radat A, B ja C. Cupissa mukana myös Rasti-Jyry ja Leppävaaran Sisu.

Kisailmoittautumiset
IMG_20190615_212215_1_edited.jpg

Suomisporttiin ilmoitetaan osallistumiset viestijoukkueisiin. Yksilökisoihin kilpailija ilmoittautuu itsenäisesti IRMAssa. Seuralainen saa jäsenetuna ilmaisen osallistumisen viiteen kansalliseen kisaan. Lisäksi seura maksaa osallistumiset viesteihin ja SM- ja AM-kisoihin. 

Puuhapaja
puuhis_edited_edited.jpg

Puuhapajaan kerätään jäsenien tarvitsemat infot ja materiaalit mm. Järjestelyohjeet, nakkilistat, jäsenmaksuohjeet, harjoituslistoille pääsemisohjeet, seura-asut, jäsenien yhteistiedot ja maksuviitteet.

Seuran harjoitukset

akilleslaisen viikko.png

Seura tarjoaa jäsenilleen harjoituksia ympäri vuoden Tarjonta vaihtelee vuodenajan mukaan.

Kesäkausi:

Ti - Espoorastit

Ke - Taitotreenaajien ja Kisailijoiden harjoitukset

To - lasten ja nuorten harjoitukset, joihin aikuiset voivat myös osallistua

La ja su - kilpailuja ja leirejä

Facebook-ryhmä

face_edited.jpg

Espoon Akilleksen suunnistajat -facebook-ryhmä on muodostunut lähes pääviestintäväyläksi sähköpostin ja internet-sivujen lisäksi. Jos olet jäsen tai tunnet jäsenen, joka suosittelee sinua ryhmäläiseksi, klikkaa ja pyydä pääsyä ryhmään. Ryhmässä on jäseniä 26.10.2022 yhteensä 264.

Akilleksen maja
maja_edited.jpg

Akilleksen maja toimii Akilleksen suunnistajien pääkallopaikkana. Majalla on pitkät perinteet, ja se toimi vuosikausia hiihtomajakahvilana. Maja sijaitsee Espoon Puolarmaarissa osoitteessa Kylänvanhimmanpiha 6. Majan pihapiirissä juostaan Espoo Trail Run -polkujuoksusarja.

Seuravalmennus
IMG_20181013_121751_edited.jpg

Seura tarjoaa valmennusta  nuorille ja aikuisille. 

Edustusryhmään valitaan huipulle tähtäävät suunnistajat.

Nuorten tavoitteellinen ryhmä on Sportti Black. Aikuisilla on kaksi treeniryhmää, Taitotreenarit ja Kisailijat. Vuoden aikana ohjelmassa on mm. tavoiteleiri, tyyppi-maastoleiri ja viikonloppuleirejä. Harjoitus-ilmoittautumiset Suomisporttiin. Aktiivitreenaajat saavat alueen Akatemiaharjoitukset käyttöönsä. 

sininen_edited.jpg

Sininen väri otsikossa tarkoittaa salasanallista sivustoa. Jos olet jäsen, etkä tiedä sivuille tarvittavaa salasanaa, ota yhteys vastuuhenkilöihin. Vastuuhenkilölistaukset löytyvät Yhteistiedot-sivulta.

bottom of page