Tiistaikorttelit, tikot

Espoorastikauden jälkeen alkavat tiistaikorttelit. Tikot ovat seuralaisten järjestämiä kevyen järjestelyiden kuntorasteja eri teemoilla. Radat A, B ja C. Rasteilla pieni heijastimellinen rastilippu. 

AkillesCup

Läpi vuoden kisattava AkillesCup koostuu kahdeksasta eri leikkimielisestä kisasta. Radat A, B ja C. Cupissa mukana myös Rasti-Jyry ja Leppävaaran Sisu.

Kisailmoittautumiset
IMG_20190615_212215_1_edited.jpg

Kisakalenteriin ilmoitetaan mm. viestiosallistumiset, leirit ja tarvittaessa muut kisat. Kisailija ilmoittautuu itsenäisesti IRMAssa oleviin kisoihin. Seuralainen saa kisailla viisi kisaa seuran maksamana, ja SM-, AM- ja viestiosallistumismaksut hoituu seuran piikkiin.

Puuhapaja
puuhis_edited_edited.jpg

Puuhapajaan kerätään jäsenien tarvitsemat infot ja materiaalit mm. Järjestelyohjeet, nakkilistat, jäsenmaksuohjeet, harjoituslistoille pääsemisohjeet, seura-asut, jäsenien yhteistiedot ja maksuviitteet.

Pulinaboxi

bulina_edited.jpg

Vähemmälle käytölle jäänyt vanhan ajan some-palvelu. Pulinaboxilla oli vuosia takaperin aktiivinen käyttäjäkunta niin seuran sisäisesti kuin ulkoisesti. Facebook-, twitter- ja instagram-palveluiden käyttöönoton jälkeen, käyttö on ollut vähäistä.

Facebook-ryhmä

face_edited.jpg

Espoon Akilleksen suunnistajat -facebook-ryhmä on muodostunut lähes pääviestintäväyläksi sähköpostin ja internet-sivujen lisäksi. Jos olet jäsen tai tunnet jäsenen, joka suosittelee sinua ryhmäläiseksi, klikkaa ja pyydä pääsyä ryhmään. Ryhmässä on jäseniä 20.2.2020 yhteensä 220.

Akilleksen maja
maja_edited.jpg

Akilleksen maja toimii Akilleksen suunnistajien pääkallopaikkana. Majalla on pitkät perinteet, ja se toimi vuosikausia hiihtomajakahvilana. Maja sijaitsee Espoon Puolarmaarissa osoitteessa Kylänvanhimmanpiha 6. Majan pihapiirissä juostaan Espoo Trail Run -polkujuoksusarja.

sininen_edited.jpg

Sininen väri otsikossa tarkoittaa salasanallista sivustoa. Jos olet jäsen, etkä tiedä sivuille tarvittavaa salasanaa, ota yhteys vastuuhenkilöihin. Vastuuhenkilölistaukset löytyvät Yhteistiedot-sivulta.

Seuravalmennus
IMG_20181013_121751_edited.jpg

Seurassa on valmennusta  nuorille ja aikuisille. Nuorten tavoitteellinen ryhmä on Sportti Black. Aikuisilla on oma tavoitteellinen ryhmä. Vuoden aikana mm. tavoiteleiri, ulkomaanleiri, tyyppimaastoleiri ja vkl-leirejä. Harjoitusilmoittautumiset hoituu Nimenhuudossa ja aktiivitreenaajat saavat alueen Akatemiaharjoituksen käyttöönsä. Talvikauden perusviikko: tiistaina omat korttelit, torstaina salivuoro, perjantaina juoksutreeni, lauantaina vaellus ja sunnuntaina Korttelirastit.