top of page

Tiistaikorttelit, tikot

Espoorastikauden jälkeen alkavat tiistaikorttelit. Tikot ovat seuralaisten järjestämiä kevyen järjestelyiden kuntorasteja eri teemoilla. Radat A, B ja C. Rasteilla pieni heijastimellinen rastilippu. 

AkillesCup

Läpi vuoden kisattava AkillesCup koostuu kahdeksasta eri leikkimielisestä kisasta. Radat A, B ja C. Cupissa mukana myös Rasti-Jyry ja Leppävaaran Sisu.

Kisailmoittautumiset
IMG_20190615_212215_1_edited.jpg

Suomisporttiin ilmoitetaan osallistumiset viestijoukkueisiin. Yksilökisoihin kilpailija ilmoittautuu itsenäisesti IRMAssa. Seuralainen saa jäsenetuna ilmaisen osallistumisen viiteen kansalliseen kisaan. Lisäksi seura maksaa osallistumiset viesteihin ja SM- ja AM-kisoihin. 

Puuhapaja
puuhis_edited_edited.jpg

Puuhapajaan kerätään jäsenien tarvitsemat infot ja materiaalit mm. Järjestelyohjeet, nakkilistat, jäsenmaksuohjeet, harjoituslistoille pääsemisohjeet, seura-asut, jäsenien yhteistiedot ja maksuviitteet.

Seuran harjoitukset

akilleslaisen viikko.png

Seura tarjoaa jäsenilleen harjoituksia ympäri vuoden Tarjonta vaihtelee vuodenajan mukaan.

Talvikausi:

Ma - Espoo Sprintticup

Ti - Tiistaikorttelit

Ke - juoksuharjoitukset Esportissa (omakust.)

To - salitreenit

La - rauhallinen taitoharjoitus

Su - Korttelirastit 

Facebook-ryhmä

face_edited.jpg

Espoon Akilleksen suunnistajat -facebook-ryhmä on muodostunut lähes pääviestintäväyläksi sähköpostin ja internet-sivujen lisäksi. Jos olet jäsen tai tunnet jäsenen, joka suosittelee sinua ryhmäläiseksi, klikkaa ja pyydä pääsyä ryhmään. Ryhmässä on jäseniä 26.10.2022 yhteensä 264.

Akilleksen maja
maja_edited.jpg

Akilleksen maja toimii Akilleksen suunnistajien pääkallopaikkana. Majalla on pitkät perinteet, ja se toimi vuosikausia hiihtomajakahvilana. Maja sijaitsee Espoon Puolarmaarissa osoitteessa Kylänvanhimmanpiha 6. Majan pihapiirissä juostaan Espoo Trail Run -polkujuoksusarja.

Seuravalmennus
IMG_20181013_121751_edited.jpg

Seurassa on valmennusta  nuorille ja aikuisille. Nuorten tavoitteellinen ryhmä on Sportti Black. Aikuisilla on oma tavoitteellinen ryhmä. Vuoden aikana ohjelmassa on mm. tavoiteleiri, tyyppi-maastoleiri ja viikonloppuleirejä. Harjoitus-ilmoittautumiset Suomisporttiin. Aktiivitreenaajat saavat alueen Akatemiaharjoitukset käyttöönsä. .

sininen_edited.jpg

Sininen väri otsikossa tarkoittaa salasanallista sivustoa. Jos olet jäsen, etkä tiedä sivuille tarvittavaa salasanaa, ota yhteys vastuuhenkilöihin. Vastuuhenkilölistaukset löytyvät Yhteistiedot-sivulta.

bottom of page