top of page

Valmennus

Espoon Akilles tarjoaa monipuolista valmennusta nuorista suunnistuskoululaisista aina huipulle pyrkiviin nuoriin ja aikuisiin asti.

Nuorten valmennusryhmät

SPORTTI BLACK

Seuran tavoitteellisesti harjoittelevien nuorten valmennusryhmänä toimii SPORTTI BLACK-ryhmä.

BLACK-valmennusryhmä on jatkuvasti avoin ryhmä noin 13–20 -vuotiaille tytöille ja pojille, jotka määrätietoisesti tähtäävät menestymiseen kilpasuunnistuksessa. Tärkeintä on kiinnostus lajiin sekä motivaatio itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Espoon Akilles haluaa ryhmän toiminnan kautta tarjota nuorille suunnistajille väylän kehittyä suunnistusurallaan tarvittaessa aina lajin eliittiin asti. Ryhmään kuuluminen tarjoaa erittäin hyvät mahdollisuudet tavoitteelliseen valmennukseen sekä mahdollistaa suunnistusharrastuksen päälajina ympäri vuoden.

 

Ryhmään kuuluvilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen harjoitusohjelmaan ja ryhmän jäsenille tehdään urheilijasopimus. Valmennusryhmän ohjelmaan kuuluvat mm. vaativat taitoharjoitukset, intervalliharjoitukset, leiritykset (päiväleiri noin kerran kuukaudessa, minkä lisäksi pidempiä leirejä 2-4 kertaa vuodessa), säännölliset nuorten urheilijoiden testaukset (mm. ratatestijuoksut 3000m/5000m, maastoratatestit, sekä ominaisuustestit) sekä harjoitus- ja kilpailuanalyysit. Näiden lisäksi järjestetään tasaisin väliajoin epäsuorat kynnystestit laktaattimittauksin. Nuorten valmennusryhmä tekee yhteistyötä aikuisten valmennusryhmien kanssa.

 

SPORTTI BLACK-ryhmään voit hakea kerran vuodessa loka-marraskuussa. Jos halua liittyä ryhmään kesken kauden, lähetä sähköpostia osoitteeseen:  valmennus@espoonakilles.fi.

SPORTTI BLUE

 

BLUE-ryhmään voivat liittyä kaikki suunnistuksen harrastamisesta kiinnostuneet noin 13-20-vuotiaat nuoret. Ryhmään kuuluville nuorille mahdollistetaan ympärivuotinen suunnistusharrastus hyvässä porukassa ilman menestymispaineita, mutta kilpaileminen kuitenkin mahdollistaen.

 

BLUE-ryhmään voi hakea ympärivuotisesti ottamalla vapaamuotoisesti sähköpostitse yhteyttä valmennustiimiin tai täyttämällä jäseneksi liittymishakemuksen: Liity seuraan

Aikuisten tavoiteryhmät

Naisten ja miesten tavoiteryhmät ovat avoimia seuran jäsenille,

jotka haluavat tavoitteellisesti kehittyä kilpasuunnistuksessa.

Ryhmän tarkoituksena on organisoida ja kehittää aikuisten kilpailu-

ja valmennustoimintaa. Ryhmän jäsenille on tarjolla mm. valmen-

nuksellista apua, treenejä, ryhmän omia päiväleirejä ja kisamatkoja.

Tavoiteryhmän jäseniltä odotetaan tavoitteellista harjoittelua ja

osallistumista kisoihin sekä aktiivista talkootyötä seurassa.

Jos haluat kuulla lisää tai liittyä mukaan, laita viestiä

valmennus@espoonakilles.fi.

Valmennustiimi

 

Valmennustiimi suunnittelee seuran yleistä valmennusohjelmaa tavoitteellisempaan suuntaan sekä koordinoi ja tuottaa mm. valmennustoimintaan liittyviä harjoituksia siten, että seura pystyisi tarjoamaan monipuolista ja laadukasta harjoitustarjontaa mahdollisimman laajalle joukolle seuran jäseniä.

 

Jos olet kiinnostunut valmennustiimin toiminnasta, ota yhteyttä meihin valmennus@espoonakilles.fi.

Yleinen harjoitustoiminta

Kaikille jäsenille on tarjolla ympärivuotista harjoitustoimintaa. Harjoitustoiminta on erityisen runsasta talvikaudella, jolloin seuran omia harjoituksia on enimmillään jopa viisi kertaa viikossa. Lisäksi järjestämme useimmille jäsenille avoimia leirejä keväisin ja talvisin. Oman kunnon kehittymistä voi seurata järjestetyillä rata-, maastorata- ja lihaskuntotesteillä. 

Lisätietoja seuran tarjoamista harjoittelumahdollisuuksista löytyy sivuston osiosta "Jäsenten edut ja velvollisuudet".

bottom of page