top of page

Kompassi-leiri 8.-11.6.2021


Neljä aurinkoista ja superkivaa leiripäivää takana😎☀️! Järjestyksessään toinen Akilleksen ja Lynxin yhteistyössä järkätty lasten suunnistuspäiväleiri vedettiin läpi onnistuneesti. Kiitos Anna Ojapalo ja Lynx! Mahtavaa järkätä yhdessä vastuuhommat sujuvasti jakaen💕!


Leiripaikkoina olivat tiistain Saunalahti, keskiviikon Nummela (kiitos Rasti-Vihti), torstain Siikaranta (kiitos Rasti-Jyry) ja perjantain Vaakkoi (kiitos Helsingin Latu). Yhtään lasta ei kadotettu. Ruokahuolto hoitui pitopalvelu Jukka Paukun kautta ja Hannun toimiessa ruokakuskina.


Leirin parasta antia oli nähdä lasten iloa ja hymyä, sinnikkyyttä ja onnistumisia, uusia kavereita yli seurarajojen, uimiseniloa, yhteisiä pelejä tauolla, kannustamista leirikisassa, eriluonteisia lapsia, aivan aloittelijoita ja jo tavoitteellisesti suunnistavia, välillä väsähtämistä ja sitten taas jatkettiin. Ja kaikki mahtui mukaan!


Seurojen nuoret Akilleksesta Aino ja Oliver, Lynxistä Joonatan, Rasmus, Vili ja Eemeli hoitivat kesäpestinsä enemmän kuin hyvin. Hienoa vastuunkantoa ja lasten kohtaamista. Kiitos nuoret! Jokaisella tasoryhmällä oli oma vastuuvetäjänsä: Teijan ja Annan lisäksi Milla ja Marke sekä lisäksi ohjaajina olivat osan leiristä Rasti-Vihdin Jaana, Lynxistä Anneli, Pekka, Tiina, Sini ja Akilleksesta Leena ja Jontte. Hurjan iso kiitos kaikille!


Ja leiriähän ei ole ilman laadukkaita harjoituksia. Kiitos ratamestarit Janne, Hannu ja Anna. Rasteja maastoon vietiin ja haettiin noin 200 eri ihmisten toimesta, joten kiitos heille kaikille!

Leiriekstarana tarjottiin mahdollisuus viettää telttäyö Vaakkoilla torstaista perjantaihin. Yhdeksän leiriläistä ja viisi ohjaajan kera sekä pari muuta aikuista tarttui tilaisuuteen. Ehkäpä ensi vuonna koko porukka telttailee.. 😎


Lukuina leiri:

- 6 seurasta suunnistajia: Akilles, Lynx, Rasti-Vihti, Rasti-Jyry, HS ja Pihkaniskat.

- 4 tasoryhmää: RR, TR, Taso1 ja Taso2

- 40-53 lasta ja nuorta päivittäin

- 12-14 ohjaajaa päivittäin

- 6 huippunuorta kesätöissä ohjaajina

- 3 ratamestaria

- 8 harjoitusta, 2 per päivä

- 200 rastia suunnilleen maastoon vietynä ja haettuna eri ihmisten ja ohjaajien toimesta

- 637 painettua karttaa

- 9 leiriläistä telttayöpymässä Vaakkoissa 5 ohjaajan ja 2 muun aikuisen kera

Ens vuonna uusiks!

Leiriterveisin, Teija


100 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page