top of page

Lasten suunnistuskoulut käynnistyvät - Ilmoittaudu mukaan

Päivitetty: 21. elok. 2022Lasten ja nuorten suunnistuskouluihin, sekä toimintaryhmiin voi ilmoittautua nyt.


Syksyn aikana järjestetään STARTTI-kurssi, sekä koko perheelle sopiva perhesuunnistuskoulu. Molemmat kurssit sopivat hyvin lajiin tutustumiseen ja ovat loistava mahdollisuus aloittaa suunnistus Akilleksessa.


Tervetuloa suunnistamaan!STARTTI-kurssi ja perhesuunnistuskoulu järjestetään kolmen kerran kokanaisuuksina seuraavina päivinä:


to 25.8. Hanikka, Espoo

to 1.9. Oittaa, Espoo

to 15.9. paikka ilmoitetaan myöhemmin (Espoo)


Suunnistuksesta koko perheen harrastus?


Perhesuunnistuskouluun voi osallistua koko perhe. Kurssilla opetellaan suunnistuksen perusasiat ja kurssin jälkeen perhe voi harrastaa suunnistusta seurassa tai omatoimisesti esimerkiksi käymällä kuntosuunnistustapahtumissa tai lapsi voi liittyä lasten ja nuorten suunnistusryhmiin.


Kurssin hinta on 40 €/perhe.
Suunnistuksen alkeet tutuksi lapselle tai nuorelle


Startti-kurssi on tarkoitettu aloitteleville lapsille ja nuorille. Alle kouluikäiset lapset osallistuvat kurssille oman aikuisen seurassa. Startti-kurssilla perehdytään suunnistuksen alkeisiin sekä tutustutaan suunnistukseen harrastuksena. Läpikäytäviä teemoja ovat mm. karttamerkit, kartan suuntaaminen sekä reitinvalinta.


Kurssin hinta on 30 €/lapsi tai nuori.
Myös toimintaryhmiin (Tsemppi, Spurtti, Sportti) voi ilmoittautua suoraan! Lisätietoja ryhmistä löydät Nuorisotoiminnan-sivulta. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva taso!

183 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page