top of page

Aikuisten treeniryhmät

Suunnistustaitojen kehittämisen tarve ja into eivät kysy ikää eikä harrastusvuosien määrää. Akilleksessa toimii aikuisille kaksi eri treeniryhmää, jotka eroavat sekä vaativuustasoltaan että osallistujan tarpeiden
ja tavoitteiden mukaan. Ryhmien toimintaa ohjaa vuosikalenteri kuukausitason teemoineen.

Taitotreenarit

Taitotreenarit ovat aktiivikuntoilijoita, jotka haluavat kehittää suunnistustaitojaan ja treenata porukassa. Ryhmässä on hyvä mahdollisuus tutustua seurakavereihin ja porukassa on mukavampaa.

Ryhmällä on sekä metsä- että sprinttisuunnistukseen keskittyviä treenejä suunnistuskaudella noin kerran viikossa. Keväällä metsätreenejä vetää Anna Kotkajuuri. Road to SM-sprintti 23 -treenikokonai-suudessa valmentajana toimii Alvar Palmen.

Talvikauden harjoitukset koostuvat seuran laajasta harjoitustarjonnasta (mm. tiistaikorttelit ja Espoo Sprintticup).

Ryhmämaksu on 50 euroa/vuosi.

Kuva 4.jpg

Kisailijat

Kisailijat ovat aktiivisesti treenaavia ja tavoitteellisesti kilpailevia suunnistajia, jotka haluavat kehittää suunnistustaitojaan huippuunsa ja valmistautua kauden pääkisoihin kannustavassa porukassa.

Ryhmä tarjoaa jäsenilleen Taitotreenareille tarjottavien harjoitusten lisäksi erityistreenejä ja kisoihin valmistavia treenipäiviä, sekä aktiivista yhteistoimintaa ympäri vuoden.

Kisailijoiden odotetaan osallistuvan aktiivisesti kilpailuihin, erityisesti seuran viestijoukkueissa.

Ryhmämaksu on 100 euroa/vuosi.

Miten voin liittyä mukaan?

Seuran aikuiset jäsenet voivat tulla mukaan toimintaan pitkin kautta liittymällä Taitotreenarit- tai Kisailijat-ryhmään SuomiSportissa. Lähetä samalla vapaamuotoinen sähköposti ja puhelinnumerosi valmennukselle (valmennus@espoonakilles.fi), jotta saamme tiedon uusista ryhmäläisistä ja voimme lisätä sinut tarvittaviin WhatsApp-ryhmiin. 

 

Tervetuloa treenaamaan hyvässä seurassa!

bottom of page