top of page
koulu_kartalla_logo_vaaka_1.jpg
Lapsille, perheille ja koululaisten omatoimiliikuntaan suunnistusharjoituksia

 

Lapsille, perheille ja koulujen omatoimiliikuntaan on tarjolla - näinä poikkeusaikoina - useita kiintorastistoja sekä harjoituksia Espoon lähialueella. Lataa kartta ja tulosta tai avaa kartta kännykällä, ja suunnista. Ohjeelliset taitotasot ovat merkattu seuraavasti: Aloittelevat lapset (A), jo jonkin verran suunnistaneet lapset (J) ja edistyneet (E).

 

Lisäinfoa nuorten ja lasten toiminnasta

Koulu kartalla -teemaviikot 2022

 

Espoon Akilles on mukana toteuttamassa Suunnistusliiton Koulu kartalla -teemaviikkoja. Viikkoja on kaksi, toinen keväällä ja toinen syksyllä. Teemaviikkojen aikana päiväkodeissa, esikouluissa ja 1.-2.-luokkalaisilla on käytössään erilaisia tulostettavia suunnistustehtäviä lasten kanssa toteutettavaksi. Opettajat ja varhaiskasvattajat saavat tämän materiaalin teemaviikkoa edeltävällä viikolla ja ajatuksena on, että tehtäviä tehtäisiin lasten kanssa teemaviikon aikana.

Teemaviikoilla on ajateltu myös isompia koululaisia. Ihan joka koululle emme valitettavasti pääse järjestämään suunnistusopastusta, mutta pidämme yllä ratoja teemaviikolla eri maastoissa. Rasteilla on oranssivalkoinen Omatoimirastikiekko ja rastikoodi, jonka avulla oppilaat voivat varmistaa olevansa oikealla rastilla.

Radat ovat lyhyitä ja ne on suunniteltu niin, että eksymisen vaaraa ei pitäisi olla. Radat voi mennä itsenäisesti, kaverin kanssa tai pienissä ryhmissä. Suunnistamaan voi lähteä vaikka kauempaakin esimerkiksi pyörillä tai osana keväistä retkipäivää!

Syksyn teemaviikon yhteydessä järjestämme kaikille yhteiset Perheseikkailut drop in -drop off -periaatteella seuraavasti:

  •  xx.9.2022 Puolarmaarissa Akilleksen majalla klo 17-19

 

Tämä maksuton tilaisuus on suunnattu noin 4-8-vuotiaille vanhempineen. Siellä on luvassa erilaisia suunnistuksellisia aktiviteetteja ja seuramme toiminnan esittelyä. 

Teemaviikkojen yhteyshenkilö Akilleksessa on Teija Sahlström 050-3598865 teija.sahlstrom@espoonakilles.fi

bottom of page